• http://www.galdahokejs.lv
  • Stiga
  • LPK
  • Fruittella
  • Chupachups
  • LSFP
  • Meller
  • www.perfettivanmelle.com/
  • IZM
  • Mollers
  • Nano.lv
  • TabulaRasa
  • Meduskoks
  • mentos
  • RD IKSD
  • Bahlsen

MŪSU PARTNERI


stiga

mentos

chupachups

valsts sportam
Rīgas Dome IKSD


LSFP logo

Latvijas kauss, 3.posms (Rīga)

Debija un atkalredzēšanās!

Sezona rit straujiem soļiem uz priekšu - aizvadīts trešais Latvijas kausa izcīņas posms ( Rīga ), bet jau decembra pirmajā sestdienā notiks šī gada vērienīgākais galda hokeja turnīrs Latvijā - PT lielā sešinieka trešais posms - Rīgas kauss un sezona būs jau pusē!

LK posmā piedalījās šīs sezonas dalībnieku rekordskaits - 80, kas vēl ir nebijis dalībnieku skaits LRT ( Latvijas čempionātu neskaitot ( piedalījās 83 dalībnieki ), jo tajā sacensības tika plaši izreklamētas ). Tā kā sacensības notika Rīgā, tad provinciešiem uz to ir vieglāk ierasties, nekā dodoties uz otru Latvijas galu, kā, piemēram, jēkabpiliešiem uz Ventspili un otrādāk. Šoreiz beidzot notika tas, kam sen jau vajadzēja notikt - pēc ilgāka laika posma uz LRT ārpus savas pilsētas robežām bija ieradušies ventspilnieki ( jāsaka, ka tas notika sadarbībā ar ugāliešiem, kuriem iesvētības bija LK 2.posmā Ventspilī un cerams tā notiks arī turpmāk ). Tālāko kurzemnieku kopskaits bija 8 dalībnieki ( pa 4 no katras nometnes ). Regulāri ar vadošo dalībnieku piesaistīšanu sacensībām LRT turpina priecēt jēkabpilieši - šoreiz Jēkabpils GHK pārstāvēja 6 vadošie galda hokeja spēlētāji. Īstu krusu mums sagādāja Skrundas patrons Arnis Vītols, kurš uz mācībām atveda veselu baru jauniesaucamo - cerams, tas dos rezultātus, jo tik liela aktivitāte no skrundēniešu puses nav bijusi kopš sākuma laikiem. Skrundēnieši dalībnieku skaita ziņā tikai par 1 pārstāvi atpalika no pēdējo laiku līderiem inčukalniešiem ( 21 pret 22 ). Pat neskatoties uz to, ka uz posmu neieradās mūžīgie ripas dīdītāji V.Smagars, E.Belševics un A.Sīlis - Rīgai sanāca veseli 20 pārstāvji - savas jaunības dienas atcerēties bija atnākuši R.Faļkenšteins, E.Bogdans un D.Ņečajevs. Notikumu attīstībā, kopš RAČ ziedu laikiem vismaz kvantitātes ziņā rīdzinieki ir apstājušies - gadu no gada spēlē vienas un tās pašas personas, svaigas asinis neieplūst, vienīgā patīkamā ziņa - galda hokeja apritē palēnām vai ik pa brīdim atgriežas vecie buki. Turklāt jaunie ( patiesībā juniori ar lielu gadu stāžu ) ir uz vienas rokas pirkstiem saskaitāmi. Pagaidām nekādu labumu nedod arī BJC Laimītē rīkotie turnīri - Laimītes ripa un Rīgas GHK čempionāts, uz kuriem atnāk nedzirdēti un neredzēti kadri, bet tālāk par savas sētas mačiem netiek, proti, pat neatnāk uz Laimītē rīkoto Latvijas kausu. Visdrīzāk Rīgai pietrūkst cilvēka, kurš spētu uzņemties ko vairāk. Rīgai vai Rīgas GHK noteikti būtu vajadzīgs spēcīgs čempionāts kā tas bija agrāk, kurā būtu interesanti piedalīties gan jaunajiem, gan vecajiem galda hokeja censoņiem ( protas ar posmiem visas sezonas garumā, kā tas bija agrāk ), kā par piemēru minot Maskavas čempionātu, kurš kvalitātes ziņā neatpaliek no Krievijas čempionāta. Ļoti žēl, bet pašlaik tas neizskatās rožaini.

Posmu, kā jau tas pieklājas novinnēja Edgars Caics ( Ata Sīļa prombūtnē ). Situāciju steidza izmantot un vietu finālā sev izkaroja pēdējā laikā strauji progresējošais skrundēnietis Edgars Mucenieks. Trešo vietu posmā izcīnīja Raivis Strenāts ( pirms sacensībām posma organizators pirmajam 4-iekam bija solījis nelielas naudas balvas ), kurš spēlē par 3.vietu uzveica vakara pārsteiguma autoru Matīsu Saulīti ( uzvara 1/4f pār J.Zaharovu vien ko vērta ). Diezgan veiksmīgs posms Inčukalna GHK pārstāvjiem, bez jau pieminētā Saulīša jaunākā play-off stadijā iekļuva arī Mikus Saulītis - 6.v. un 8.v. J.Kalnēvicam. Ņemot vērā arī 2.līgas veikumu, tad Inčukalna GHK pārstāvji ir ne tikai priekšā skundēniešiem, bet arī rīdziniekiem. Ja A.Sīļa prombūtne ir izskaidrojama ar ekskursiju Polijā un drošām vietām izlases rindās, tad tādas sev jau ir pabojājis Valts Smagars - viņa pazušana ir mīklaina - bija pieteicies Helsinki OPEN, bet nepiedalījās, tāpat kā šajā posmā. Vēl vairāk interesantāku faktu padara tas, ka viņš laimīgā kārtā izvairījās no reālas diskvalifikācijas, tā vietā dabūjot nosacītu sodu, lai varētu piedalīties visos iespējamajos LRT, kas būtu svarīgi iekļūšanai izlasē startam PČ.

Šoreiz iztikām bez kaimiņu būšanas - igauņiem, kuri gatavojas Rīgas kausam.

Grupas.

Dažu labu spēcīgāku spēlētāju parādīšanās, kā zemākos grozos izsētam un citu progresējošo spēlētāju neatbilstībai PR atkal dažu grupu padarīja spēcīgāku, bet dažu vājāku.

A grupā diezgan pārliecinoši uzvarēja E.Caics ( tikai 1 zaudējums un 8 punktu bagāža uz 1.līgu ), 2.vietā Matīss Saulītis ( 7 p. ), pa 5 punktiem savāca seniors J.Ķirsis un palēnām veco meistarības pakāpi atgūstošais A.Zoldners. Vēl 1.līgā iekļuva K.Dubavs un S.Skarainis. Vislielākais pārsteigums bija Edija Treigūta nekvalificēšanās 1.līgai. Rezultāti šajā grupā bija ļoti blīvi - no 8.v. līdz 14.v. grupā šķīra tikai 3 punkti un tā piemēram vieta 2.līgā neatradās K.Zariniekam. Pēdējo vakanto vietu tajā nodrošināja ilgu laiku nespēlējošais D.Ņečajevs. Pa 1 punktam uz 1.līgu pietrūka arī mazajam cinītim E.Vītolam un S.Gudzam.

B grupā dubultuzvara Inčukalna GHK pārstāvjiem - J.Kalnēvicam ( 8p. ) un D.Ziemelim ( 5p. ). 5 punkti līdzi un 3.vieta grupā vienīgajam tukumniekam I.Viļķenam. 4.vieta J.Zaharovam ( 6p. ). Vēl kvalificējās S.Mihejevs un A.Vītols. Izteiktu favorītu uz vietu 6-niekā šajā grupā vairs nebija, kaut arī R.Valainim pietrūka tikai 2 punktu. 8.vietā augstāk nekā parasti Jānim Karlovskim. Kā pēdējais vietu 2.līgā aizsita E.Bogdans, noteikti uz pieredzes rēķina apsteigdams ne mazāk meistarīgo, bet mazāk piredzējušo A.Litvinčuku.

C grupā uz pirmajām 6 vietām bija ļoti sīva cīņa - veseli 8 spēlētāji, par ko liecina 6 punktu atstatums no 1.v.-8.vietām. Vadošie spēlētāji punktus sadalīja diezgan draudzīgi - Mikus Saulītis ( 7p. ), R.Strenāts, K.Strazds un A.Zaharovs savāca pa 5 punktiem, bet 6 punkti ilgāku laiku nespēlējošajam R.Faļkenšteinam un 2.vieta grupā. Vēl no grupas izkļuva S.Kalniņš ( tikai 2p. ). Viena punkta attālumā no debijas 1.līgā bija K.Balodis, bet 8.v. tikai S.Kadakovskis. Labu ripas tehnikas pārvaldīšanu nodemonstrēja jaunā jēkabpiliete B.Ozoliņa, kurai pat ar 13.vietu grupā bija daudz vairāk iemestu ripu par dažu labu rūdītāku vilku un vārtu attiecība pat uz nulles.

D grupā vidējais līmenis uz papīra izskatījās nedaudz vājāks, kurā otro reizi pēc kārtas iespēju uzspēlēt 1.līgā izmantoja J.Veide. Vislielāko punktu summu ņemot vērā visas grupas savāca R.Pukinskis ( 9p. ), 2.vieta grupā un 8 punkti E.Muceniekam. Vēl 1.līgā iekļuva E.Saulītis, I.Pavlovskis un A.Verčins.

Līgas.

Lielā dalībnieku skaita dēļ pirmo reizi kopš LČ bija atkal 4 līgas ( 1.līgā startēja 24 dalībnieki, 2.un 3.līgās pa 20, bet 4.līgā 16 ). Pirmo reizi vietu izslēgšanas spēļu kārtā vietu sev atrada uzreiz 3 jaunie inčukalnieši, kuri ir kļuvuši pieredzējošāki, manāmi uz pacēluma viļņa ir R.Sternāts, bet skrundēnieši izskatās smagnējāki nekā pagājušajā gadā.

Pirmo vietu 1.līgā ar 5 punktu atrāvienu līgā uzvarēja E.Caics, kā otrais apli beidza Matīss Saulītis, trešais S.Mihejevs, kurš bija manāmi iestrēdzis purvā pēc grupu spēlēm ( tikai 4 punkti ). Labākais starp grupu spēlētājiem R.Pukinskis ar līdzņemtajiem 9 punktiem palika tūlīt aiz play-off sliekšņa. Negaidīti labi nospēlēja R.Faļkenšteins, kurš izcīnīja 11.vietu un apsteidza daudzus spēcīgus špīlerus. Vēl varētu pieminēt augsto K.Dubava 15.vietu, kā arī zemu kritušos S.Skaraini ( 18.v. ) un I.Viļķenu ( 22.v. ). Tikai 23.vietā iepriekšējā posma pārsteiguma autors D.Ziemelis. Līgas autsaideros atkal J.Veide, jo viņam iekļūšana augstākajā līgā laikam prasīja daudz spēka.

2.līgā bija gaidāma E.Treigūta benefice, bet sanāca tikai 4.vieta pēc apļa un knapa iekļūšana 2.līgas play-off stadijā. 1.vieta S.Kadakovskis, kuram tikai 4 zaudēti punkti. Vēl play-off iekļuva 2.līgas speciālists V.Šmits un H.Gals. 5.v. - 7.v. aizņēma vēl 3 inčukalnieši - J.Karlovskis, A.Vāvers un K.Balodis. 11.vietā ( kopumā 25.v. ) iepriekšejā LK posmā 1.līgā spēlējošais R.Gals. Joprojām spēle nevedas E.Paķim ( 42.v. ), turklāt par Ekstrēmistu līderi augstākas vietas ieņēma citi ekstrēmie - E.Bogdans un G.Paķe. Droši vien līgu zemāk vajadzēja atrasties D.Ņečajevam, kuram izdevās savākt tikai 5 punktus

3.līgā tika sadalītas vietas no 45.-65. Dubultpanākums jēkabpiliešiem K.Zariniekam un A.Litvinčukam ( spēlējis arī 1.līgā ). 3.un 4.vietas Inčukalna GHK pārstāvjiem S.Gudzam un A.Skujniekam.

4.līgas spēlētāji bija vienīgie, kuri nespēlēja izslēgšanas spēles un tādēļ visu spēku nācās izlikt aplī. Tajā piedalījās gandrīz visi iesācēji - 9 skrundēnieši, 3 ugālieši, 2 ventspilnieki un pa 1 rīdziniekam un inčukalnietim. Kā jau to varēja gaidīt, tajā uzvarēja galda hokeja apritē nedaudz ilgāk pabijušais Inčukalna GHK pārstāvis Jānis Cureinis. 2.un 3.vietas sanāca ugāliešiem Elmāram Šefanovskim un Uģim Šēniņam.

Play-off.

Par pārsteigumu parūpējās Matīss Saulītis, kurš pārsteidzoši viegli 1/4f sērijā ar 4-1 apspēlēja skrundēnieti Jevgēniju Zaharovu. Tuvu nepatīkamai situācijai bija E.Caics, kurš pret J.Kalnēvicu sērijā atradās zaudētājos ar 0-2 un trešajā spēlē pat ar 0-4, bet galvenā konkurenta Ata Sīļa prombūtnē mazmotivētajam Edgaram tas laikam bija vajadzīgs, lai spētu sevi sapurināt - galarezultātā uzvara spēlē ar 6-4 un arī nākamajās 3 spēlēs.

Interesants duelis bija starp Miku Saulīti un Raivi Sternātu - abi demonstrē ļoti dinamisku spēles stilu un ar pretiniekiem 1/4f stadijā bija apmierināti. Sērijā ar 3-1 vadībā bija izvirzījies Mikus, bet tad Sternāts spēja uzvarēt nākamajās 3 spēlēs un arī sērijā. Bet vēl vienā pārī ātrāk spēlējošais E.Mucenieks bija pārāks ar 4-1 pār statiskāku spēles stilu piekopjošo S.Mihejevu.

1/2f , kā jau to varēja gaidīt E.Caics neatstāja nekādu cerību R.Sternātam ( 4-0 ), bet E.Mucenieks ar 4-1, atriebās par sava novadnieka J.Zaharova apspēlēšanu Matīsam Saulītim.

Finālā, pēc pieredzes 1/4f ar J.Kalnēvicu, Edgars spēlēja daudz uzmanīgāk un uzveica citu Edgaru - Mucenieku diezgan pārliecinoši ar 4-1.

Spēlē par trešo vietu R.Sternāts 3 spēlēs nokautēja pasīvi spēlējošo Matīsu Saulīti.

2.līgā iekšējā razborkā E.Treigūts pieveica S.Kadakovski, bet V.Šmits Haraldu Galu. Spēlē par 1.vietu ( 25.v.turnīrā ) E.Treigūts atgādināja, ka ne jau šeit ir viņa vieta, bet par trešo vietu H.Gals apspēlēja visu pulveri aplī izšāvušo S.Kadakovski.

3.līgā 1/2f sīvā cīņā K.Zarinieks ar 3-2 apspēlēja A.Skujnieku, bet A.Litvinčuks pirmajās divās spēlēs uzvarot pagarinājumos galīgi demoralizēja S.Gudzu un trešajā vinnēja pamatlaikā. Spēlē par 1.vietu K.Zariniekam ( 65.v. ) atkal bija nepieciešamas 5 spēles, tikai šoreiz zaudējums ar 2-3 A.Litvinčukam. Trešais A.Skujnieks.

Rezultāti

 

Turnīra gaita.

Turnīra gaitā bija lietiņas, bez kurām mēs bieži neiztiekam. Vispirms jau nesamērīgi lielam dalībnieku skaitam pavisam gatavs nebija organizators ( R.Sternāts - varētu teikt, ka viņš bija palicis viens, jo E.Belševics bija apslimis, tomēr palīgi viņam bija ), kaut arī galda hokeja laukumi atradās turpat netālu, bet citās telpās, tomēr tas ir normāli, ja tie nepieciešamības gadījumā atrastos sacensību telpā. Kā organizators Raivis mīl paslinkot ( drīzāk pie vainas aizmāršība ) un kaut kādas nepieciešamās lietas LRT sacensībām Rīgā bieži iztrūkst, nemaz jau nerunājot par ekstrām, piemēram - rakstāmpiederumi rezultātu aizpildīšanai rindas galā, bieži vien ir nācies pārliecināties par abpusējās līmlentas neefektivitāti, kura tika izmantota šajā posmā, arī galdi, uz kuriem tika piestiprināti spēļu laukumi, kaut bija jauni, bieži vien staigāja pie mazākās kustības ( varēja sagatavot kādus kartona gabaliņus, kurus varētu pabāzt apakšā zem galdu kājām ).

Bija arī mazi nesmukumi - skrundēnietis K.D.nepārzinot jaunos spēles noteikumus atļāvās atsevišķās spēles pavilcināt laiku, kā dēļ viņam tiks izteikts brīdinājums, bez kura arī neiztiks ventiņu vadonis D.Z., kurš pēc sacensību pirmā posma nosvīda ( laikam atzīmējot atkal atgriešanos sacensību apritē ) un vēlāk ieradās manāmi jautrāks, par ko varēja pārliecināties visi turnīra dalībnieki. Par brīnumu sacensībās nebija neviena starpgadījuma ar nepareizu rezultātu ievadīšanu rezultātu ailītēs, pat neskatoties uz to, ka 4.līgā spēlēja tikai un vienīgi iesācēji.

Visumā posms nebija slikts, progress jau bija sacensību vietas ( gh laukumu ) uzstādīšana laikus, kas agrāk, sacensību dalībniekiem ierodoties pirms turnīra, vēl nesakārtotā veidā izskatījās pēc kara lauka.

Interesants fakts - BJC Laimītes zāle nav diezgan liela, un ar grūtībām tajā daudz maz normāli var izvietot 3 galdu rindas ( labi ka sanāk vietas arī mazai 4 rindai perpendikulāri pārējām rindām ), tomēr spēj uzņemt 80 un pat nedaudz vairāk galda hokeja censoņu, bet redz, Rīgas kausam 125 vietas lielajā RTU aulā ir par maz un lielāku dalībnieku skaita gadījumā nāksies izspēlēt kvalifikācijas spēles. Īstenībā nemaz jau tik traki nav paveroties zāles virzienā, tā nepārprotami var uzņemt daudz vairāk dalībnieku. Vienīgā lieta pie kā nākas padomāt ir tāda, ka gadījumā, ja sacensībām pieteiksies aptuveni 75 ārzemnieki ( diezin vai tik daudz būs ), tad pašmāju censoņiem atliks vien 50 vietas pamatturnīrā. No vienas puses tas ir labi, lai nebūtu tā kā Maskavā, kur spēlēja gandrīz 200 dalībnieku vienā barā ( gan pasules klases elite, gan iesācēji ), bet no otras puses var sanākt tā, ka starp daudzajiem ārzemniekiem var būt galīgi iesācēji, kuri atrodas daudz zemāk PR , teiksim nekā mušu pašu 70 labākais, bet mūsējam jāsāk sacensības no kvalifikācijas.

Galda hokejistiem - tie, kas nav piereģistrējušies Rīgas kausam nevelciet garumā un izdariet to!!!

Inčukalna GHK pārstāvju vērtējums ( maksimālais 5 zvaigznītes ):

4.v. ***** Matīss Saulītis - atguvies pēc ne visai veiksmīgā sezonas sākuma - iekļūšana Helsinki OPEN augstākajā sabiedrībā, 2.vieta pēc apļa turnīra, bet vēl vērtīgaka, šķiet uzvara 1/4f pār J.Zaharovu;

6.v. **** Mikus Saulītis - neveiksme iepriekšējā posmā, laikam vairāk jāuztver kā negadījums, bet labāku atzīmi būtu pelnījis, ja 1/4f uzvarētu R.Strenātu, ko vajadzēja īstenot;

8.v. ****½ Jānis Kalnēvics - 3 reizes iekļūt play-off var ne kurš katrs, manāmi uzlabojis sava emocionālā stāvokļa kontroli. 5 zvaigznītes pienāktos par E.Caica nonešanu, jāpiebilst, ka nebija īsti vesels;

13.v. ***½ Edgars Saulītis - ieņēma kluba vadītāja S.Kalniņa iepriekšējos posmos iesildīto vietiņu un vismaz šajā posmā pielipa arī Sanda niķis - izcīnīja daudz punktu pret augšgalu, bet atdeva daudz punktu apakšgalam. Izskatās, ka ir pielavījies pašapmierinātības velniņš, kā dēļ ir iestrēdzis 1.līgas vidusdaļā;

15.v. **** Kaspars Dubavs - patīkams pārsteigums, tas, Kasparam bija pēdējo gadu labākais turnīrs ( pirms trim gadiem LK posmā Jūrmalā pat 10.vieta ), kā uzklausījis aizrādījumus par iepriekšējo posmu, daudz labāk nospēlēja aizsardzībā;

16.v. **½ Sandis Kalniņš - ja arī būtu jāspēlē no 1/8f, lielu izredžu pret E.Caicu nebūtu, tā pati vecā kaite, kas tika pieminēta Edgara spēlē šajā posmā, lielākās problēmas - atsevišķās spēlēs stipri traucē pārlieku lielā emocionalitāte. Agrāk labu rezultātu nodrošināja aizsardzība, tagad tā pieklibo - 71 ielaista ripa - antirekords;

23.v. ***½ Didzis Ziemelis - iepriekšējā posmā latiņu pacēla pārāk augstu, labāku rezultātu sasniegšanai trūkst vēl pieredzes, bet iekļūšana 1.līgā tik un tā ir laba skola;

26.v **** Viesturs Šmits - 2.vieta 2.līgā - tas ir labs rādītājs, bet tas jau sāk kļūt par ieradumu, vajadzētu mēģināt izlikt visus spēkus grupā, lai beidzot iemēģinātu roku augstākajā sabiedrībā;

27.v. **** Haralds Gals - uzvara spēlē par 3.vietu ar pieredzējušāko S.Kadakovski ir vērtīgāka, nekā iekļūšana 2.līgas play-off;

29.v. **** Jānis Karlovskis - labākais turnīrs LRT vēsturē, bet tas ir diezgan pieticīgi, ņemot vērā daudz lielāko pieredzi pār lielākajai daļai spēlētāju - šo sasniegumu varētu mērīt ar 2-3 gadu vecu notikumu uzplaiksnīšanos. Ne velti labu salīdzinājumu deva viens no pieredzes bagātākajiem Latvijas spēlētājiem - "spēlē tāpat kā, apmēram pirms 4 gadiem......." - laiks izdarīt secinājumus!!!;

30.v. ***½ Aivars Vāvers - nospēlēja savu spēju robežās ( var arī daudz labāk ), varbūt trūkst motivācijas, jo pēdējā laikā spēlē vairāk sava prieka pēc;

31.v. **** Kārlis Balodis - vēl joprojām gribēšana ir lielāka nekā varēšana, tas protams ir svarīgs faktors, kaut jebkuram būtu tāda degsme sasniegt kāroto rezultātu. Bija ļoti tuvu no debijas 1.līgā, grupā gandrīz visas ņemamās spēles nospēlēja labi, nostabilizēšanās 2.līgas galvgalī liecina, ka progress turpinās, nedaudz vēl pieklibo rezultivitāte ( 12 rādītājs 2.līgā ), ar aizsardzību viss ir OK;

34.v. **** Guntis Karlovskis - kļuvis par stabilu vidusmēra 2.līgas spēlētāju, rezultāti 2.līgā bija blīvi, tādēļ sanāca tikai 10.vieta, veiksmes gadījumā varēja iekļūt play-off ( līdz 4.vietai līgā pietrūka tikai 2 punktu );

35.v. ***½ Rihards Gals - atkārtoti iekļūt 1.līgā protams ir vēl pagrūti, bet 50% no iespējamajiem punktiem arī nav slikti;

41.v. **** Ilze Zuce-Tenča - kaut arī bija 2.līgas lejas daļā , toties uzspēlēja ar stiprākiem spēlētājiem, izdevās izpildīt arī netiešo uzdevumu - apspēlēja savas galvenās konkurentes;

47.v. **** Artis Skujnieks - labi pacīnījās ar K.Zarinieku, nedaudz reabilitēja sevi par neveiksmi Inčukalna GHL;

48.v. ***½ Sergejs Gudzs - vietu 2,līgā liedza blīvie rezultāti grupā, svarīgi, ka spēj atņemt punktus spēcīgākajiem spēlētājiem, bet mazās pieredzes dēļ zaudē punktus zemāk stāvošajiem;

50.v. *** ½ Aivars Cureinis - nedaudz nepaveicās grupā, varēja spēlēt līgu augstāk, augstāku vietu liedza mazā spēļu prakse;

58.v. ***½ Elīna Gala - ar mazo sacensību pieredzi pietika vietas 3.līgā. kaut arī 4.līgā spēlēja gandrīz tikai iesācēji, 58.vieta 80 dalībnieku konkurencē izklausās tīri labi;

60.v. ** Kaspars Kuharjonoks - joprojām nespēj izmantot savu potenciālu - rezultāts sliktāks nekā tehniskais demonstrējums. Problēmas varētu būt pašnovērtējumu, nedaudz pieklibo vārtu realizēšana, aizsardzībā 3.līgā pat 5. rādītājs;

64.v. ***½ Kaspars Amons - grupā ieņemt augstāku vietu traucēja augstais vidējais līmenis;

65.v. **** Jānis Cureinis - protams varēja un vajadzēja iekļūt 3.līgā, ko arī parādīja uzvarot 4.līgu. Zinot Jāņa veselības problēmas, tik labi nospēlēt cik viņš pašlaik to var, diezin vai kāds viņa vietā spētu.

TURNĪRU KALENDĀRS

KALENDĀRS TABULĀ
RK logo