• http://www.galdahokejs.lv
  • Nano.lv
  • LPK
  • RD IKSD
  • mentos
  • Stiga
  • IZM
  • Meduskoks
  • TabulaRasa
  • Meller
  • www.perfettivanmelle.com/
  • Mollers
  • LSFP
  • Chupachups
  • Fruittella
  • Bahlsen

MŪSU PARTNERI


stiga

mentos

chupachups

valsts sportam
Rīgas Dome IKSD


LSFP logo

Inčukalna pamatskolā jauns čempions

Arī Inčukalna pamatskolā ir projektu nedēļa, kuras laikā tika aizvadīts kārtējais Inčukalna pamatskolas čempionāts.

Šis čempionāts izcēlās ar kaut ko jaunu. Iepriekšējos čempionātos visi turnīri notika individuālajā ieskaitē, katrs pārstāvot savas intereses. Šogad, tikai papildus tam, tika godalgotas arī labākās klases.

Ja līdz šim čempionātos piedalījās tie, kuri uz doto mirkli to vēlējas darīt, tad šoreiz tas bija jādara obligātā kārtā, jo čempionāts tika iekļauts projektu nedēļas ietvaros – līdz ar to bija obligāti jāpārstāv savu klasi. Ieguvēji no tā, domājams, bija visi. Pirmkārt, jau turnīrā no katras klases bija jāizvirza 3 zēni un 2 meitenes. Čempionātā startēja 4.-9.klašu skolēni (pavisam zaļie nepiedalījās). Tā kā 8.a klase startēja ar 2 sastāviem, tad kopējais dalībnieku skaits bija ļoti solīds – 34 spēlētāji (viens neieradās). Tādā veidā turnīrā piedalījās bijušie kluba biedri un arī esošie, padarot to par iespējami spēcīgāku. Nav noslēpums, ka pašlaik Inčukalna GHK pārdzīvo nelielu jauno spēlētāju krīzi un tāpēc spēcīgāks čempionāts bija tikai plus jaunajiem galda hokeja censoņiem. Līdz ar to, varēja pārbaudīt, cik tad vēl spēcīgi ir vecie kadri un uz ko jau ir spējīgi jaunie!

Kā jau katru gadu iespēju robežās Inčukalna pamatskola un Inčukalna Galda hokeja klubs gādāja arī par balvām. Kopējā konkurencē tie bija kausi 3 labākajiem čempionāta dalībniekiem, meiteņu un jaunāko klašu konkurencē medaļas 3 labākajiem. Visu triju nomināciju 6 labākie spēlētāji saņēma arī diplomus. Pie iegūtajiem kausiem un medaļām 3 labākajiem pienācās arī Laimas šokolāde. Komandu konkurencē klases pārstāvji tika apbalvoti ar diplomu un saldumu paciņu!

 Sacensības notika 2 kārtās – grupu turnīrs un līgas. Tā kā dalībnieku bija daudz – veseli  35, tad tie tika sadalīti 4 grupās. No katras grupas tikai 3 labākie iekļuva 1.līgā, kur izspēlēja vietas no 1.-12., nākamie 3 spēlēja 2.līgā ( 13.-24.vietai ) un pārējie 3.līgā.

Pirmo reizi čempionāta vēsturē par uzvarētāju kopējā konkurencē kļuva spēlētājs no jaunāko junioru grupas, kuram vēl ir tikai 10 gadi – Rainers Kalniņš! Viņa sīvākie konkurēti bija Jānis Markulis un Daniels Stankēvičs, kuri ierindojās attiecīgi 2. un  3.vietās. Čempions tika noskaidrots 1.līga apļa turnīra priekšpēdējā kārtā, kad savā starpā cīnījās Rainers Kalniņš un Jānis Markulis. Lai uzvarētu Jānim pietika ar neizšķirtu, bet jau spēles sākumā vadības grožus pārņēma Rainers (nedaudz ar veiksmes palīdzību) noturot tos līdz spēles beigām uzvarot ar rezultātu 5-2 un pirmo reizi nodrošinot čempiona titulu! Jānim otro gadu pēc kārtas nācās samierināties ar goda pjedestāla otro pakāpienu! Pavisam zemē metami nebija arī vecie buki – pērnā gada čempions Arnis Gustins ( 4.vieta ), Reinis Šestakovskis ( 5.vieta ) Marks Bumbuls ( 6.vieta ) un Roberts Gureckis ( 7.vieta ), bet tepat jau bija arī jaunie censoņi, kuri spēlē pirmo sezonu – Aigars Krēsliņš ( 8.vieta ) un Aigars Romals ( 9.vieta ).

Dāmu konkurencē uzvarēja Paula Upeniece, aiz sevis uz goda pjedestāla zemākiem pakāpieniem atstājot  Liliānu Jakovicku un Undīni Lezdiņu.

Jaunāko klašu grupā pirmais trijnieks izskatījās šādi: 1.v. Rainers Kalniņš, 2.v. Regnārs Krēsliņš un 3.v. Aigars Romals.

Klašu konkurencē visu piecu dalībnieku vietas tika summētas un jo mazāka bija summā, jo augstāka bija vieta.  Par uzvarētājiem ar lielu pārsvaru kļuva 9.a klase ( Arnis Gustins, Reinis Šestakovskis, Krišjānis Circens, Paula Upeniece un Liliāna Jakovicka ) ar 50 punktiem, 2.vietā ierindojās 6.a klase ( Daniels Stankēvičs, Toms Denovs, Emīls Pureniņš, Katrīna Bille un Patrīcija Zabarovska ) ar 79 punktiem, bet 3.vietā 8.a klases 2 sastāvs ( Marks Bumbuls, Toms Daniels Ošiņš, Horens Millers, Anete Zepa un Undīne Lezdiņa ) ar 93 punktiem.

 

Rezultāti:
A un B grupas
C un D grupas

1. un 2. līga
3. līga


Visas vietas


TURNĪRU KALENDĀRS

KALENDĀRS TABULĀ
RK logo