• http://www.galdahokejs.lv
  • www.perfettivanmelle.com/
  • LPK
  • IZM
  • RD IKSD
  • Stiga
  • Meller
  • Fruittella
  • TabulaRasa
  • Meduskoks
  • mentos
  • Chupachups
  • Mollers
  • Nano.lv
  • LSFP
  • Bahlsen

MŪSU PARTNERI


stiga

mentos

chupachups

valsts sportam
Rīgas Dome IKSD


LSFP logo

Jauna turnīru sērija - Vidzemes Open

Ar šī gada 27.janvāri Inčukalnā startēs jauns galda hokeja turnīrs VIDZEMES OPEN! Pirmais šāda veida turnīrs norisināsies 4 posmos. 

VO-logo

Sacensības būs atklātās, līdz ar to tās būs pieejamas jebkuram galda censonim! Kopvērtējuma ieskaitē vērā tiks ņemti 3 labākie posmi. Turnīram būs interesants jaunievedums – pēdējā posmā punktu vērtība celsies 1,5 reizi ( skatīties pielikumos ). Atkarībā no dalībnieku skaita katrā posmā būs vismaz 2 kārtas – apļa turnīrs un izslēgšanas spēles. Izspēles kārtība būs līdzīga Inčukalna CHALLENGE un Rīgas ČEMPIONĀTA turnīriem - kā papildinājums būs pagarinājums pēc neizšķirti aizvadītās spēles. Līdz ar to par uzvaru pamatlaikā katrs dalībnieks saņems 3 punktus par zaudējumu pamatlaikā 0 punktus, bet par uzvaru pagarinājumā papildus jau izcīnītajam 1 punktam varēs pievienot vēl 1 punktu – tādējādi izcīnot 2 punktus.

Turnīram ir izveidots savs logotips. Vidū uz sarkana un pelēka fona ir divu galda hokejistu silueti - figūriņas, kuras simbolizē galda hokeja spēli un ripa centrā. Aplī ir minēts sacensību nosaukums un sporta veids, kā arī sezona, kurā tiek aizvadīts turnīrs. Sarkanā, pelēkā un baltā krāsa nav izvēlētas nejauši – tās ir Vidzemes novada ģerboņa krāsas.

Ja turnīrs būs veiksmīgs ( pietiekami labi apmeklēts ), tad tam ir nākotnes perspektīvas. Lai Vidzemes reģionā galda hokeja aktivitātes nenorimtu radās ideja tās vēl vairāk aktivizēt. Turnīrs vairāk vai mazāk ir domāts šī reģiona spēlētājiem, it sevišķi jauniem spēlētājiem ar iespēju attīstīties un papildināt Latvijas galda hokeja saimi. Nav noslēpums, ka valmierieši ik pa brīdim piedalās LRT rīkotajos turnīros, tāpat notiek mēģinājumi aktīvāk piesaistīt priekuļniekus, kā arī paaudžu maiņā ir iestrēdzis Inčukalna GHK. Protams, ka Latvijas galda hokeja sabiedrība tikai iegūtu, ja LRT turnīri tiktu papildināti ar vēl kādu pārstāvniecību un cerams, ka VIDZEMES OPEN būs labs stimuls šī reģiona jaunajiem spēlētājiem.

Kā jau var noprast, turnīra mērķis nebūs konkurēt ar LRT sacensībām, bet gan pacelt Vidzemes reģiona spēlētāju līmeni. Tomēr jāpiebilst, ka turnīrs nenotiks tukšā vietā – tas būs agrāk ļoti populārā un nebaidos piebilst spēcīgākā Latvijas klubu rīkotā ( nejaukt ar Latvijas GHF rīkotajiem LRT turnīriem ) turnīra – INČUKALNA GALDA HOKEJA LĪGA vietā. Savulaik Inčukalna GHL posmos regulāri piedalījās ap 30 dalībniekiem, kas savulaik ļāva celt Inčukalna GHK spēlētāju līmeni. 

Sacensības startu sāks jau 27. janvārī ( svētdiena ) ar 1.posmu, kurš norisināsies Inčukalna pamatskolā pulksten 12.00. Arī nākamie posmi notiks reizi mēnesī un ik reizi posms notiks svētdienā.

2.posms notiks Valmierā, 24.februārī ( Valmieras Pārgaujas sākumskolā, Meža ielā 12 ); 3.posms notiks Priekuļos, 24.martā ( Priekuļu vidusskolā, Cēsu prospektā 46 ) un pēdējais 4.posms notiks atkal Inčukalnā, 21.aprīlī ( Inčukalna pamatskolā, Zvaigžņu ielā 2 ). Pirmajā sezonā sacensībās būs 3-4 nominācijas, kurās varēs pacīnīties par kopvērtējuma balvām. Pavisam noteikti būs OPEN klase ( kopējā konkurence, kurā ietilpst visu nomināciju spēlētāji ), juniori ( 1995.gadā dzimuši un vēlāk ) un juniori jaunākajā grupā ( 2000.gadā dzimuši un vēlāk ). Pašlaik šaubas ir par vienu no sāpīgākajām ( trūkuma dēļ )nominācijām Latvijā – dāmām. Ja sacensībās būs kas startē, tad arī labākās dāmas tiks apbalvotas. Tā kā šīs ir mazas sacensības un nekādu papildus līdzekļu nav, lai varētu katrā posmā apbalvot labākos, tad katrā posmā netiks pasniegtas balvas, bet par tām būs jācīnās kopvērtējumā un tāpēc būs svarīgi piedalīties visos posmos. Posmos dalības maksa nebūs augsta – pieaugušajiem Ls 2 un junioriem ( 1995.gadā dzimuši un vēlāk ) Ls 1,5!


Reglaments


Punktu piešķiršana


TURNĪRU KALENDĀRS

KALENDĀRS TABULĀ
RK logo